Wat zijn de financiële kosten die gemoeid zijn met het openen van een schoenenwinkel in uw omgeving? Een startup-investering in een schoenenwinkel kan behoorlijk fors zijn. Verwacht vooraf tot $ 10.000 te besteden aan franchisekosten voor een schoenenwinkel.

De eerste voorraad kan oplopen tot $ 50, het initiële verkoopvolume kan oplopen tot duizenden dollars per maand. Nadat de initiële financiële investering en overheadkosten zijn gedekt, wordt het tijd dat de moeilijke dingen binnenkomen. Pas wanneer u echte schoenen begint te verkopen, wordt het echte geld verdiend.

Schoenenwinkel beginnen

Een van de grootste uitdagingen waarmee nieuwe schoenenwinkels op de huidige markt worden geconfronteerd, is toegang krijgen tot de vraag van de consument. Vrouwen kopen twee keer zoveel schoenen als mannen, dus schoenenwinkels moeten vrouwen bereiken en speciale lijnen aanbieden die hen aanspreken. Herenschoenen zijn meestal breder en langer dan damesschoenen, dus damesstijlen worden meestal niet weergegeven in de schoenenwinkel. Bovendien kopen vrouwen in een gemiddeld jaar meer paar schoenen dan mannen.

Om uw doelmarkt te bereiken, moet u bepalen voor welke groep mensen u zich richt. De soorten schoenen die u wilt meenemen, zijn ook afhankelijk van op wie u zich met uw marketingcampagne richt. Als u wilt uitbreiden naar andere gebieden, zoals kinderschoenen of sportschoenen, moet u ervoor zorgen dat de productmix aantrekkelijk is voor kinderen en adolescenten. Uw schoenenwinkel verkoopt waarschijnlijk alleen sportschoenen voor meisjes en jongens, dus breid uw productaanbod uit met kinderschoenen als u de omzet wilt zien groeien. Als de meerderheid van uw klanten echter senioren of mensen met een handicap zijn, zijn er waarschijnlijk minder producten die u zou moeten vervoeren die gespecialiseerd zijn in hun specifieke behoeften.

Licenties en vergunningen – Als u eenmaal heeft besloten voor welke demografie u zich wilt bedienen, moet u beslissen welke licenties en vergunningen u nodig heeft om uw schoenenwinkel te openen. In de meeste staten heeft u een bedrijfslicentie, bedrijfsregistratie en een verkopersvergunning nodig om schoenen te verkopen. Afhankelijk van de staat waarin u woont, hebben sommige verkopers ook een verkopersvergunning nodig. Als u uw klanten betaalt, zorg er dan voor dat u deze licenties aanschaft voordat u met uw bedrijf begint.

Bedrijfsvergunningen kunnen moeilijk te verkrijgen zijn zonder hulp van de overheid.

U moet een advocaat inhuren om u te helpen bij het verkrijgen van lokale en nationale vergunningen voordat u uw schoenenwinkel opent. Sommige staten hebben aanvullende licenties nodig nadat u uw bedrijf hebt gevestigd, dus zorg ervoor dat u dit zorgvuldig controleert voordat u op zoek gaat naar vergunningen.

Eenmanszaak – Wanneer u klaar bent om uw nieuwe bedrijf een naam te geven, moet u beslissen of u een eenmanszaak of een bedrijf wilt worden. Een eenmanszaak stelt u in staat uw bedrijf alleen te runnen, terwijl u bij een bedrijf belasting kunt blijven betalen en uw bedrijfsnaam kunt gebruiken. Hoewel u met een eenmanszaak de enige auteur van uw bedrijf kunt zijn, is het ook moeilijker om investeerders te vinden die u kunnen helpen groeien. Als eenmanszaak kunt u uw product of dienst niet van een handelsmerk voorzien en patenteren, wat belangrijk is voor succesvolle online bedrijven.

Als u op zoek bent naar financiering, kunt u overwegen om een SBA-lening aan te vragen, op voorwaarde dat het geen kapitaallening is. Contact opnemen met kredietverstrekkers voor kleine bedrijven kan moeilijk zijn, omdat velen alleen zaken doen met bedrijven die al een SBA-lening hebben. Als u echter een goede kredietscore heeft, zullen veel kredietverstrekkers bereid zijn om met u samen te werken, omdat dit aantoont dat u in staat bent om leningen terug te betalen. Zodra u de financiering heeft verkregen, kunt u het beheer van uw bedrijfsnaam overnemen, inclusief al uw sociale media-accounts, en een betalingsplan opstellen om uw schuldeisers terug te betalen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat, hoewel u nog steeds wettelijk verantwoordelijk bent voor uw bedrijfsnaam, u de dagelijkse activiteiten van uw bedrijf kunt overnemen en toch de controle kunt houden over uw eigen toekomst.

Wees een schoenenkoper en -verkoper.Naarmate u ervaring opdoet met uw kinderschoenenwinkel, leert u welke items het meest klanten aantrekken.Als u eenmaal weet welke schoenen u moet hebben, kunt u ze inslaan en uw inventaris omzetten in uw belangrijkste bron van inkomsten. Damesschoenen in heel wat verschillende stijlen en bekende merken kan je bij Kevin Shoes kopen. Wij bij Kevin Shoes, kiezen de collecties altijd volgens de laatste trends in kwalitatieve materialen.